Κουφός: «Ένα θαύμα θα αλλάξει την κατάσταση»

Κουφός: «Ένα θαύμα θα αλλάξει την κατάσταση»

Ο προπονητής του Κολοσσού, Στέργιος Κουφός, παραδέχθηκε πως ο Κολοσσός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

O Κολοσσός βρίσκεται… στριμωγμένος στα σχοινιά πλέον και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την κατάρρευση.  Οι Ροδίτες δεν έχουν πολλές πιθανότητες να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Α2 μετά την ήττα τους από τον Πανιώνιο και ο Στέργιος Κουφός το παραδέχθηκε λέγοντας:

«Πιστεύω ότι οι στιγμές είναι δύσκολες. Γενικά όλη την παρουσία μου στο νησί κάναμε μία προσπάθεια. Τουλάχιστον από το προπονητικό σταφ, ακόμη και οι δύο παίκτες που ήρθαν με την παρουσία μου εδώ, πολέμησαν και έπαιξαν για τον σύλλογο.

Οι στιγμές είναι δύσκολες και νομίζω ότι ένα τεράστιο θαύμα θα αλλάξει η κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν αλλάζει η κατάσταση και ο σύλλογος είναι στην Α2».

Για την πίεση: «Ήμουν χαρούμενος που πήγε το ματς στην παράταση. Γιατί έπρεπε να νικήσουμε 8 πόντους. Όπως εξελίχθηκε στο ματς, εκείνοι μας πήγαν στην παράταση. Είχαμε εφησυχάσει ότι θα παίρναμε το ματς, έτσι όπως πήγε.

Όμως, μόνο αν παίρναμε τη διαφορά θα είχαμε ελπίδες για να μείνουμε στην κατηγορία, μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ρεθύμνου. Είναι τα παιδιά που είναι μαθημένα να παίζουν τέτοια παιχνίδια και εκείνα που δεν έχουν συνηθίσει τη νίκη και αισθάνονται το βάρος και αυτοί, ήμασταν εμείς.

Όσο το παιχνίδι είχε χρόνο, βγάζαμε αρετές, αλλά όταν πήγαμε διψήφια διαφορά κάναμε πολλά αστεία λάθη. Η ουσία είναι ότι τα παιδιά διάλεξαν έναν ατομικό δρόμο και μας στοίχισαν αυτές οι στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ