Τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Προμηθέα ο Λίποβι

Τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Προμηθέα ο Λίποβι

Ο Ουκρανός φόργουορντ του Προμηθέα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και σημείωσε ένα σημαντικό ρεκόρ για την ομάδα της Πάτρας.

Ο Ολεξάντερ Λίποβι έφτασε τους 500 πόντους με τη φανέλα του Προμηθέα και έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας της Πάτρας. Κάτι ανάλογο έχουν πράξει μόνο οι Νίκος Γκίκας και Μοχάμεντ Φαγέ.

Ο Ουκρανός φόργουορντ, στον αγώνα του Προμηθέα απέναντι στον Ήφαιστο, σημείωσε 13 πόντους και ήταν από τους κορυφαίους στην νίκη της ομάδας του επί του συλλόγου της Λήμνου.

Ακόμη χθες…

*Ο Τερέλ Παρκς με 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, σημείωσε το τρίτο του “double-double” μετά από εκείνα που είχε στα εντός έδρας παιχνίδια με την Κύμη και το Ρέθυμνο Cretan Kings.

*Ο Σον Έβανς από την πλευρά του Ήφαιστου, είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ στο 7ο του “double-double”, για να παραμείνει κοντά στον πρώτο της σχετικής λίστας της φετινής Beteshop Basket League Κρις Χόρτον, αφού ο σέντερ της Κύμης έχει οχτώ.

*Ο Αμερικανός με τις 2/2 βολές του εξάλλου, έφτασε σε τριψήφιο αριθμό εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πλέον 101/186 (54,3%).

*Ο Δημήτρης Σταμάτης είχε για πρώτη φορά φέτος διψήφιο αριθμό πόντων (11) και βαθμών στο ranking (10). Με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε δε, έφτασε τα 100 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος με το 317ο παιχνίδι του στην κατηγορία, έφτασε στην 35η θέση της σχετικής λίστας τον Γιώργο Μπαλογιάννη και τον Φράνκο Νάκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ