Άρης: Τα είπαν για το Αλεξάνδρειο Γουλιέλμος – Βασιλειάδης

Άρης: Τα είπαν για το Αλεξάνδρειο Γουλιέλμος – Βασιλειάδης

Προχωράει το θέμα της παραχώρησης του Παλέ για πλήρη χρήση στον Αρη μετά τη συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γουλιέλμος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου είναι αυτό που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τον μπασκετικό Αρη. Κι αυτό καθώς την ώρα που οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία υπήρξε… πισωγύρισμα από τη μεριά της Πολιτείας με την περίπτωση να «παγώνει» ξαφνικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες Δημήτρης Γουλιέλμος και Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκαν προκειμένου να βρουν μια λύση έτσι ώστε ο Αρης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την φυσική του έδρα και τα επόμενα χρόνια.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά τις λεπτομέρειες της σύμβασης με την οποία το Παλέ θα περάσει στην πλήρη χρήση του Ερασιτέχνη Άρη. Πάντως μέχρι στιγμής αλλά δεν προκύπτει κάποια επίσημη ενημέρωση καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν έδωσε κάποια στίγμα.

Πάντως το θέμα δείχνει να κινείται και πάλι με τον «Αυτοκράτορα» να περιμένει από την Πολιτεία να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και ό,τι είχε συμφωνηθεί στην πρώτη συνάντηση παρουσία και της Υπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ