Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Ουίλιαμς-Γκος για τη γιαγιά του (pic)

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Ουίλιαμς-Γκος για τη γιαγιά του (pic)

Η γιαγιά του «ερυθρόλευκου» γκαρντ έφυγε από τη ζωή, με τον Αμερικανό άσο να την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του «ερυθρόλευκου» γκαρντ.

Ο Αμερικανός άσος με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε τον θάνατό της και την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα. Μάλιστα, ο παίκτης του Ολυμπιακού αποκαλεί την γιαγιά του ως τον «άγγελό του», καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ήταν πάντα δίπλα του. «Δεν υπήρξε σημαντική μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν δίπλα μου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο Γκος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του με την γιαγιά του και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:  «Σήμερα έχασα έναν Άγγελο. Δεν υπήρξε σημαντική μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν δίπλα μου. Από την γέννηση μου, στο να με βλέπεις στο παιχνίδι των ΜακΝτόναλντς και να φωνάζεις για το Final-4. Ήσουν δίπλα μου στην ημέρα του draft. Ήσουν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου στη ζωή. Είμαι ευλογημένος για τη κάθε στιγμή που έζησα δίπλα σου. Θα σε αγαπώ για πάντα και ξέρω, πως θα είσαι δίπλα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Καλό ταξίδι γιαγιά…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ