Λούντζης: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχάλης Λούντζης

Λούντζης: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιχάλης Λούντζης

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον γκαρντ του Λαυρίου (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πλέον θα επιστρέψει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ασχημα νέα για τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Ο άτυχος γκαρντ ο οποίος αγωνίζεται στο Λαύριο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (3/4) και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του την Πέμπτη (4/4) επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού και έτσι όχι μόνο θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά πολύ παραπάνω. Κι αυτό καθώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Πλέον, ο Μιχάλης Λούντζης θα υποβληθεί την Παρασκευή (5/4) σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Σε 21 αγώνες ο νεαρός γκαρντ μέτρησε 6.5 πόντους με 63% στο δίποντο, 28.9% στο τρίποντο και 80.5% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής.
Ο Λούντζης μετακόμισε φέτος με τη μορφή δανεισμού στο Λαύριο, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό πιο έτοιμος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ