Καστρίτης: «Καθοριστικός ο ρυθμός του αγώνα»

Καστρίτης: «Καθοριστικός ο ρυθμός του αγώνα»

Στο γεγονός ότι ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι αυτός που θα αναδείξει τον Άρη νικητή από την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Άρης φιλοξενεί τον Προμηθέα για την 22η αγωνιστική της Basket League και ο Γιάννης Καστρίτης σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, αναφέροντας τα σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν τον αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι ο έλεγχος των ριμπάουντ και δυνατή άμυνα που θα παίξουν οι παίκτες του θα είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την ομάδα του στην νίκη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στο aris.bc:

«Έχουμε μπροστά μας μια σειρά τριών συνεχόμενων αγώνων σε διάστημα μιας εβδομάδας, με πρώτον αυτόν απέναντι στον Προμηθέα. Ένα σύνολο με μεγάλο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Αρέσκονται στο γρήγορο παιχνίδι, στις πολλές κατοχές και είναι πολύ επικίνδυνοι, όταν τους επιτρέπεις να σουτάρουν υπό καλές προϋποθέσεις.

Ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε αυτή την αναμέτρηση. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και παίζοντας δυνατά στην άμυνά μας, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ