Γκρίφιν: «Συγγνώμη στον κόσμο μας, πρέπει να ανασυνταχθούμε»

Γκρίφιν: «Συγγνώμη στον κόσμο μας, πρέπει να ανασυνταχθούμε»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ΑΕΚ για τη στήριξη στο ματς με την Μπάμπεργκ, ενώ ζήτησε και συγνώμη για τον αποκλεισμό.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Μπάμπεργκ στα προημιτελικά του Basketball Champions League παρά το γεγονός πως νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.,

Οι κιτρινόμαυροι όμως οφείλουν να προχωρήσουν και πλέον στρέφουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουν το Λαύριο εκτός έδρας (6/4, 17:00) για την 22η αγωνιστική.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ΑΕΚ για την εκπληκτική συμπαράστασή τους και ζήτησε συγγνώμη που δεν συνδυάστηκε με την πρόκριση, ενώ τόνισε ότι τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, ενόψει του ματς με το Λαύριο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο εγχώριο Πρωτάθλημα μετά από ένα δύσκολο δεκαήμερο, όπου είχαμε τις αναμετρήσεις με την Μπάμπεργκ για το BCL. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να προκριθούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Φάιναλ Φορ, παρά τη νίκη που πετύχαμε στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη.

Θα ήθελα εκ μέρους όλων των παικτών να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας, που γέμισε ασφυκτικά το ΟΑΚΑ, αλλά και μία μεγάλη συγγνώμη, που δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι μόνο η ανασύνταξη και το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο. Πρέπει να ανεβάσουμε ξανά το ηθικό μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε ότι το Λαύριο στην έδρα του δυσκολεύει οποιονδήποτε αντίπαλο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Δυστυχώς, είχαμε πολύ λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, οι απουσίες που έχουμε είναι σημαντικές, αλλά πιστεύω στην ομάδα. Ψάχνουμε όλοι την καλή εμφάνιση και είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ