ΑΕΚ: Θετικός ο Μπουρούσης, ψάχνει και για σουτέρ

ΑΕΚ: Θετικός ο Μπουρούσης, ψάχνει και για σουτέρ

Ο διεθνής σέντερ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα – Στην αγορά και για αντί-Ματσιούλις η Ενωση.

To «μπαμ» με την επιστροφή του Γιάννη Μπουρούση ψάχνει η ΑΕΚ, με τον Ελληνα σέντερ να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό.

Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κινεζικό πρωτάθλημα με τα χρώματα των Lions και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ενωσης. Οι Κιτρινόμαυροι από την πλευρά τους, ψάχνουν δεδομένα για ένα ψηλό και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι αυτή του Γιάννη Μπουρούση. Η υπόθεση του έμπειρου άσου, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Λούκα Μπάνκι.

Σε ενδεχόμενη επιστροφή του, πάντως, η ΑΕΚ θα είχε διπλό όφελος, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, προκειμένου να φανεί εάν τελικά θα υπάρξει happy end ή ναυάγιο στο δεδομένο φλερτ των δύο πλευρών.

Εκτός από σέντερ, η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει επίσης για σουτέρ, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να ενισχυθεί με τον Μπουρούση και να ψάξει για ξένο παίκτη στη θέση του Λιθουανού. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τον Λούκα Μπάνκι να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ