Δηλώθηκε στο πρωτάθλημα ο Λοτζέσκι

Δηλώθηκε στο πρωτάθλημα ο Λοτζέσκι

Με τον πολύπειρο Αμερικανό, Ματ Λοτζέσκι, θα συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την Basket League o Παναθηναϊκός.

Ο Ματ Λοτζέσκι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Ρικ Πιτίνο για τους προσεχείς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Φέτος ο πολύπειρος άσος μετράει 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ στα 19:21 λεπτά που μένει στο παρκέ σε 11 συμμετοχές στην Α1.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί τον Φεβρουάριο είχε μείνει εκτός ελληνικού ρόστερ, ωστόσο από τη στιγμή που έχει επιστρέψει στη δράση, επιστρέφει και για τους αγώνες της Basket League.

Ο Ματ Λοτζέσκι επιστρέφει λοιπόν στο ρόστερ της Α1 για τον Παναθηναϊκό παίρνοντας τη θέση του Αντριαν Πέιν, που δεν είναι πλέον… κάτοικος ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Αμερικανό στο ελληνικό ρόστερ ως 6ο ξένο και ο Αμερικανός «μπόμπερ» θα είναι στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε πάρει τη θέση του στο ελληνικό ρόστερ πριν από το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ο Πέιν τη θέση του Λάσμε, που αποχώρησε.

Ετσι ο Πιτίνο με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τον Αμερικανό σκόρερ και στο ελληνικό ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ