ΠΑΟΚ: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ

Οι Ασπρόμαυροι θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χωρίς προβλήματα, με τον Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (7/4, 17:30), για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Ελληνας τεχνικός έχει όλα του τα «όπλα» του διαθέσιμα και περιμένει από την ομάδα του να δείξει ένα καλό πρόσωπο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του Λαυρίου (99-88) και έχει απολογισμό 14-7, θα παλέψει για το… θαύμα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους παίκτες του σε ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ