Σλαφτσάκης: «Δεν φοβήθηκα, ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλω την άμυνα»

Σλαφτσάκης: «Δεν φοβήθηκα, ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλω την άμυνα»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για το μπλοκ στον Μπράουν, το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον Προμηθέα Πατρών.

Με το πάθος του αλλά και την άμυνά του, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ήταν ο λόγος που ο Άρης κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα επί του Προμηθέα Πατρών στο «Nick Galis Hall». Ο Έλληνας φόργουορντ στο έξτρα πεντάλεπτο έκοψε στο τρίποντο τον Μπράουν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Σλαφτσάκης τόνισε μετά το ματς ότι: «Ήταν κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι για μας, πιο πολύ για να τονωθεί το ηθικό μας και για να μην έχουμε μπλεξίματα. Δόξα τω θεώ όταν η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, μείναμε ενωμένοι και δυνατοί. Η σκληρή άμυνα και η ομαδικότητα ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας σήμερα».

Για την τελευταία φάση δήλωσε: «Δεδομένου ότι είχε βάλει ο Μπράουν ένα τρελό τρίποντο ένα λεπτό πριν, είχαμε πει ότι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να τον εμποδίσουμε. Δεν ήταν ακριβώς το πλάνο να βρεθώ εγώ μπροστά του, έτυχε να αλλάξουμε στο σκριν. Είμαι χαρούμενος βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Για το τι σκέφτηκε στο τέλος είπε: «Δεν φοβήθηκα! Ήθελα να είμαι αυτός που θα παίξει την τελευταία άμυνα. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω ήμουν σίγουρος ότι θα την βγάλω την άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ