Μοράντ : Τέλος από τον Άρη

Μοράντ : Τέλος από τον Άρη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος έγινε ο τρίτος ξένος που αποχωρεί μετά τους Κουάμι Βον και Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ντεμέτρις Μοράντ ο…. 3ος. Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) η ΚΑΕ Άρης, ο Ντεμέτρις Μοράντ αποτελεί παρελθόν από τους κίτρινους.

Ο Αμερικανός σέντερ που είχε υποπέσει σε παράπτωμα (έπαιζε με το κινητό του ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλυε την τακτική) πριν από το παιχνίδι της ομάδας στην Οστάνδη μεσοβδόμαδα δεν μπόρεσε να αποδείξει την αξία του.

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Demetris Morant και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον 25χρονο παίκτη οποίος δεν είχε παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και έτσι δεν μπόρεσει να σταθεί σε μια ομάδα με τις απαιτήσεις του Άρη.

Θυμίζουμε ότι ο Μοράντ έγινε ο τρίτος Αμερικανός παίκτης που αποχωρεί πριν καν την αλλαγή του έτους, καθώς προηγήθηκαν οι Κουάμι Βον και Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Οπως πάντως δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Αρης θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να καλύψει τα κενά, ή τουλάχιστον κάποια από αυτά που άφησαν οι παραπάνω αποχωρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ