Άρης: Μέσα ο Τολιόπουλος, εκτός Βουλγαρόπουλος, Αγγέλου

Άρης: Μέσα ο Τολιόπουλος, εκτός Βουλγαρόπουλος, Αγγέλου

Ο Αρης συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει κανονικά στην διάθεσή του, τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Σημαντική επιστροφή για τον Αρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό την Τετάρτη (10/4., 15:45), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Ο Βασίλης Τολιόπουλος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (8/4) και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για το δύσκολο αυτό ματς.

Ο Ελληνας γκαρντ είχε μείνει εκτός στην χθεσινή προπόνηση εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Προμηθέα.

Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Γιώργος Αγγέλου και Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Μετά τη νίκη επί του Προμηθέα υπήρξε… ανακούφιση στις τάξεις των κίτρινων καθώς είχαν μεσολαβήσει πέντε σερί ήττες. Πάντως δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς η νίκη του Ρεθύμνου μέσα στην Κύμη άλλαξε κάπως τα δεδομένα στις τελευταίες θέσεις, με τον Αρη να θέλει μία ακόμη νίκη ως το φινάλε του πρωταθλήματος προκειμένου να ηρεμήσει τελείως.

Η ενημέρωση της Κ.Α.Ε., αναφέρει:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (08/04) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Χολαργό (10/04, 15:45), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Αγγέλου και τον Στράτο Βουλγαρόπουλο που έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Πριν την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν video.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο (09/04), νωρίς το μεσημέρι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Χολαργό και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ