Αλεξανδρής: «Προτεραιότητα του Άρη τα μπαν, θα μετρήσει πολύ η νίκη με Προμηθέα»

Αλεξανδρής: «Προτεραιότητα του Άρη τα μπαν, θα μετρήσει πολύ η νίκη με Προμηθέα»

Ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε τον Αρη στην κατάκτηση του Champions Cup το 2003 στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Προμηθέα, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αρης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Προμηθέα το Σάββατο (6/4), με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να αναλύει τα δεδομένα μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο  Yellow Radio 92.8.

Ο πρώην τεχνικός του «Αυτοκράτορα» τόνισε το πόσο πολύ θα μετρήσει αυτό το ροζ φύλλο στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι μετά τη νίκη του Ρεθύμνου η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν θα πρέπει να χαλαρώσει καθόλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

-Για το ματς του Σαββάτου:

Πρέπει να δούμε πολύ θετικά το αποτέλεσμα γιατί σε περίπτωση που χάναμε θα υπήρχε πιο έντονος προβληματισμός για την συνέχεια. Η ομάδα δεν έδειξε στοιχεία προόδου. Η νίκη έστω και δύσκολα μετράει πάρα πολύ.

-Για αυτά που μπορούν να γίνουν:

Τα πράγματα είναι απλά. Να αποπληρωθούν τα χρέη ή να ρυθμιστούν για να απελευθερωθεί η ομάδα. Η ομάδα είναι δεσμευμένη να παίρνει παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η πρώτη προτεραιότητα είναι να λύσει το θέμα του μπαν. Και εγώ κάποτε είχα έναν μικρό προϋπολογισμό. Είχαμε όμως, αξιοπρεπή πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τότε. Θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει από τώρα να γίνονται πράγματα. Όσο το μακραίνεις, τόσες δυσκολίες συναντάς.

-Για το αν πρέπει να χαλαρώσει ο Άρης:

Δεν πρέπει να χαλαρώσει, γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα αποτελέσματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα, με τις αλλαγές, οι ομάδες μεταβάλλονται σε δυναμικότητα πολύ εύκολα. Το Ρέθυμνο έκανε δύο μεταγραφές και άλλαξε πολύ γρήγορα εικόνα.

-Για τα επόμενα βήματα της ομάδας:

Εμείς οι Αρειανοί πάντα σκεφτόμαστε πως θα φτάσουμε ψηλά. Ο Χολαργός είναι εξαιρετική ομάδα και έχει σταθερή πορεία. Τι θα κερδίσουμε αν πάμε στο πλέι οφ; Να μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα και να μπουν από την αρχή στόχοι που θα συνάδουν με την πραγματικότητα.

-Για το πότε θα επανακάμψει η ομάδα:

Είναι θέμα συγκυριών. Θέλει πρόσωπα που να γνωρίζουν τα πάντα και να είναι μέσα στον Άρη. Με τα έσοδα που έχει το μπάσκετ δεν μπορείς να φτιάξεις πολλά πράγματα και να ανταγωνιστείς μεγάλες ομάδες. Να έρθει κάποιος που να αγαπάει την ομάδα και να θέλει μέσω αυτής να προοδεύσει και να μεγαλώσει επαγγελματικά. Ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει την ομάδα του. Είμαστε από τις λίγε ομάδες που το έχουν αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ