Ολυμπιακός: Συνάντηση στην Κροατία με την Αδριατική Λίγκα!

Ολυμπιακός: Συνάντηση στην Κροατία με την Αδριατική Λίγκα!

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω! Ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Νίκος Λεπενιώτης θα ταξιδέψουν στην Κροατία και την Τετάρτη θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω και πως θα παραμείνει σταθερός στις θέσεις του, ακόμα και αν αυτές τον οδηγήσουν σε υποβιβασμό. Οι Ερυθρόλευκοι μέσα από τις ανακοινώσεις τους έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους ότι δεν θα αγωνιστούν στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ξένους διαιτητές.

Η ΕΟΚ δεν δείχνει διατεθειμένη από την πλευρά της να αλλάξει ρώτα, με τους Πειραιώτες πλέον να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την Basket League και να αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στην Αδριατική Λίγκα. Σε αυτό το πλαίσιο την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση στην Κροατία ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της Αδριατικής Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στο Ζάγκρεμπ θα ταξιδέψουν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αλλά και ο διευθυντής marketing κι εμπορικής ανάπτυξης των ερυθρολεύκων, Νίκος Λεπενιώτης. Οι δύο Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους της εν λόγω διοργανώτριας αρχής και θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, με τους Πειραιώτες να αποδεικνύουν με πράξεις ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω στις θέσεις τους, αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ. Μια θέση, που την έχουν εκφράσει τόσο μέσω των ανακοινώσεών τους όσο και στη συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ