«Ο Πιτίνο ενδιαφέρεται για το St. John’s»

«Ο Πιτίνο ενδιαφέρεται για το St. John’s»

Νέο δημοσίευμα στις ΗΠΑ συνδέει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, με τον πάγκο του αμερικανικού κολεγίου St. John's.

Οι «μνηστήρες» για τον Ρικ Πιτίνο ολοένα και αυξάνονται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Ο 66χρονος προπονητής σύμφωνα με την «New York Post», είναι ανοιχτός στην προοπτική του κολεγίου του St. John’s και νιώθει πως μπορεί να το οδηγήσει στο κορυφαίο επίπεδο όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα

Άλλωστε, η θέση του προπονητή είναι κενή και η ομάδα έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει εν λευκώ το πρόγραμμα για την ομάδα μπάσκετ του κολλεγίου.

Ετσι μετά το Αλαμπάμα, ένα ακόμα πανεπιστήμιο μπαίνει στο… χορό των υποψηφίων για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Το μεγάλο θέμα όμως είναι εάν ο ίδιος ο Πιτίνο νιώθει έτοιμος να αντιπαρατεθεί ξανά με το αθλητικό σύστημα των ΗΠΑ μετά το σκάνδαλο με το Λούιβιλ.

O Πιτίνο μίλησε στον δημοσιογράφο Άνταμ Ζαγκόρια των «New York Times», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο NCAA, αλλά στάθηκε στην ηθική δικαίωση που συνεχίζει να ζητά στην πατρίδα του.

«Θα έφερνα το St. John’s στο ελίτ επίπεδο. Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να απολογηθούν από τη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης, γιατί κατέστρεψαν τη φήμη ενός αθώου ανθρώπου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πιτίνο.

https://twitter.com/SInow/status/1115698410009563138

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ