Άρης: Πλήρης στον Χολαργό

Άρης: Πλήρης στον Χολαργό

Πλήρης αναχώρησε ο Άρης για την Αθήνα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό την Τετάρτη. Με νίκη ο «Αυτοκράτορας» «καθαρίζει» οριστικά τα... μαύρα σύννεφα και σκέφτεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πάνοπλος» θα κατέβει να αγωνιστεί στον Χολαργό ο Άρης την Τετάρτη (9/4, 15:45 – BLSHOW ΕΡΤ Sports) στο πλαίσιο της 23ης, εμβόλιμης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Γιάννης Καστριτης είδε την Τρίτη (9/4) άπαντες να γυμνάζονται κανονικά, καθώς από χθες στο πρόγραμμα είχε επιστρέψει και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο Ελληνας γκαρντ είχε αντιμετωπίσει έναν μυϊκό τραυματισμού που κατάφερε σήμερα να ξεπεράσει.
Οσο για τους Βουλγαρόπουλο (έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού) και Αγγέλου (δεν προπονήθηκε την Δευτέρα), αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Αρης μετά τη σπουδαία νίκη του με τον Προμηθέα θέλει το διπλό στον Χολαργό έτσι ώστε να διώξει μια καλή την… ανησυχία γύρω από τις χαμηλές θέσεις ώστε οι άνθρωποί του να αρχίσουν να προγραμματίζουν τη νέα χρονιά.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν σήμερα (09/04), χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους και το απόγευμα αναχωρούν για την Αθήνα. Της μεσημεριανής προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video.

Στην αποστολή του ΑΡΗ, της οποίας επικεφαλής είναι ο Τάσος Μωυσιάδης, συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ