Ο μπασκετικός Άρης στηρίζει το «Sail for Pink» (pics+vid)

Ο μπασκετικός Άρης στηρίζει το «Sail for Pink» (pics+vid)

Στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού συμμετέχει και φέτος η κίτρινη ΚΑΕ.

Το 7ο «Sail for Pink» θα πραγματοποιηθεί σε έναν περίπου μήνα στη Θεσσαλονίκη με ιστιοπλοϊκό αγώνα και παράλληλη πορεία 5 χλμ. στην παραλία, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κοινού και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Στη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» εκτός από την ΠΑΕ Άρης συμμετέχει και η ΚΑΕ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

H διοργανώτρια Αλεξία Αηδονά φωτογραφήθηκε με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ενώ στο φακό με τη μπλούζα της εκστρατείας πόζαραν και οι Δημήτρης Φλιώνης Μάικ Κάιζερ, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Βεργίνης, καθώς και ο αρχηγός Λευτέρης Μποχωρίδης,

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης Sail for Pink.

Οι παίκτες της ομάδος μαζί με ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν με το T-shirt της εκστρατείας, μίλησαν στην κάμερα και έδωσαν μηνύματα ελπίδας και δύναμης βάζοντας τρίποντο στη ζωή!

Η μεγάλη οικογένεια του Άρη καλεί τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στο 7o Sail for Pink κάνοντας εγγραφή στην Πορεία Ελπίδας (5χλμ), στηρίζοντας αυτήν την μεγάλη εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr

*Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στον Λευκό Πύργο με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα».

https://www.instagram.com/p/BwEZIT9hOR_/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BwEbgevhZsD/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ