Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο 71-63

Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο 71-63

Μπορεί να ζορίστηκε για τρία δεκάλεπτα, όμως ο Προμηθέας έδειξε την ανωτερότητα του στην τελευταία περίοδο και πήρε την νίκη (71-63) κόντρα στο «μαχητικό» Λαύριο

Βήμα τετράδας έκανε ο Προμηθέας Πάτρας, καθώς επικράτησε του «μαχητικού» Λαυρίου, ανεβαίνοντας στο 15-8, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη προτού αγωνιστεί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τις επόμενες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να ολοκληρωθεί μς 19-21 υπέρ του Λαυρίου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα της Πάτρας ανέβασε κατακόρυφα την επίδοση της στην άμυνα, δεχόμενοι μόνο 8 πόντους, και έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση πήραν μια σημαντική διαφορά 8 πόντων στο ημίχρονο (37-29).

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τους Κακλαμανάκη και Μπιούφορντ να μαζεύουν την κατάσταση για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, με το σκορ της τρίτης περιόδου να είναι 48-47 υπέρ του Προμηθέα. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε πρωταγωνιστή τον Κασελάκη για να δώσει ένα «μαξιλαράκι» πέντε πόντων στους γηπεδούχους (57-52 στο 34′).

Το τάιμ άουτ του Λαυρίου δεν άλλαξε την κατάσταση και ο  Προμηθέας με Γκίκα ξέφυγε στους 10 πόντους (62-52 στο 35′). Από εκεί και μετά η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν κοίταξε πίσω της και έφτασε μέχρι την τελική επικράτηση (71-63).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ