Πιτίνο: «Δεν πηγαίνω πουθενά!»

Πιτίνο: «Δεν πηγαίνω πουθενά!»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις πληροφορίες γύρω από το μέλλον του.

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τις φήμες που αναφέρονται γύρω από το όνομά του και το ενδιαφέρον από το NCAA και υπογράμμισε πως δεν θα άφηνε τώρα την ομάδα του για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.
O προπονητής του Παναθηναϊκού είπε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου: «Επιτέλους τα καταφέραμε, είχαμε 38 deflections. Σουτάραμε με πολύ καλά ποσοστά. Αλλά η ΑΕΚ είχε μεγάλες απώλειες λόγω τραυματισμών και είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τέτοιες απώλειες».
Για την άνοδο του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με την Ρεάλ: «Τα δύο πράγματα που θέλουμε είναι να προπονούμαστε σωστά, να βελτιωνόμαστε και κυρίως να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».
Για την άμυνα μέχρι το φινάλε του αγώνα και αν είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του: «Κάθε προπονητής έχει αυτή τη φιλοσοφία».
Στην κάμερα της «Cosmote TV» δήλωσε για τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο NCAA και τη διαφωνία του με τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Υπήρξαν πολλά σενάρια. Μπορώ να βλέπω μόνο το καλεντάρι. Αν ήθελα να πάω στο κολέγιο, θα έπρεπε να φύγω.
Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω από την ομάδα τώρα, καθώς πηγαίνουμε στα πλέι οφ. Δεν θα έδινα σημασία στις φήμες, αν ήμουν στη θέση σας, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Δεν πηγαίνω πουθενά. Πάντα θα υπάρχουν σενάρια και φήμες.
Απολαμβάνω τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Έχουμε διαφωνίες και μετά κάνουμε μια αγκαλιά και τα βρίσκουμε. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Λάνγκφορντ, δεν θέλω να δέχονται τεχνικές ποινές οι παίκτες μου. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν με κέρασε ένα ποτό τις προάλλες έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ