ΑΕΚ: Στην έξοδο ο Γκρίφιν, «φουλάρει» για ψηλό

ΑΕΚ: Στην έξοδο ο Γκρίφιν, «φουλάρει» για ψηλό

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ η οποία κινείται για την απόκτηση σουτέρ αλλά και παίκτη στην θέση «5».

Στην ΑΕΚ γνώριζαν πόσο δύσκολη αποστολή είχαν κόντρα στον Παναθηναϊκό δεδομένων των μεγάλων απουσιών της ομάδας του Λούκα Μπάνκι αλλά και της σούπερ φόρμας των «πράσινων». Η εικόνα της ομάδας όμως που ουσιαστικά δεν πάλεψε καθόλου το παιχνίδι δεν δικαιολογείται και φυσιολογικά προκάλεσε προβληματισμό στους ανθρώπους της Ένωσης.

Ετσι ο προπονητής των »κιτρινόμαυρων» και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, αποφάσισαν μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό να προβούν άμεσα σε αλλαγές ενόψει και τον playoffs που πιθανότατα θα φέρουν την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Αυτός που θα… πληρώσει το μάρμαρο φαίνεται πως είναι ο Μάλκολμ Γκρίφιν που το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτικός, με αποκορύφωμα τα ματς με την Μπάμπεργκ αλλά και το χθεσινό και στη θέση του θα αποκτηθεί ένας σουτέρ που να μπορεί να παίξει και στο «2» και στο «3».

Από κει και πέρα ενίσχυση θα υπάρξει και στους ψηλούς που η ομάδα «πονάει» από την αρχή της σεζόν με τον Βασίλη Καββαδά να έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο. Ο Έλληνας σέντερ υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στα τέλη του μήνα ωστόσο η απόφαση για απόκτηση ψηλού είναι ειλημμένη με τον Λούκα Μπάνκι να ξεκαθαρίζει μετά το ματς με το «τριφύλλι» ότι αυτός δεν θα είναι ο Γιάννης Μπουρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ