«Υποκύπτετε στον εκβιασμό του Ολυμπιακού»

«Υποκύπτετε στον εκβιασμό του Ολυμπιακού»

Ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα για τον μη ορισμό των «κομμένων« διαιτητών στα ματς του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως… τραβάει το σχοινί στο θέμα που έχει προκύψει με τους «κομμένους» διαιτητές μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω ανακοίνωσής τους είχαν κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να παραταχθούν σε αγώνα εάν οριστεί να τον διευθύνει ένας εκ των Παναγιώτου, Αναστόπουλου, Μάνου.

Πρόκειται για τους ρέφερις του ημιτελικού Κυπέλλου από τον οποίο ο Ολυμπιακός αποχώρησε.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος στην σημερινή κλήρωση ζήτησε το λόγο από τα μέλη της ΚΕΔ γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται στις κληρώσεις οι τρεις «κομμένοι» διαιτητές.

Δηλαδή οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου, τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να μην μπουν ξανά στα παιχνίδια του, διότι σε άλλη περίπτωση δεν θα παραταχθεί.

Ο Παπαδόπουλος έκανε λόγο για εκβιασμό του Ολυμπιακού στον οποίο η ΚΕΔ έχει υποκύψει και ζήτησε να μάθει τους λόγους που δεν μπαίνουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές στις κληρώσεις.

«Αν είναι έτσι, θα πούμε ότι δεν θέλουμε και εμείς κάποιους συγκεκριμένους διαιτητές και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί ποτέ».
Μάλιστα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού… έπεσε Αναστόπουλος, αλλά ήταν ο Αντώνης από την Καλαμάτα κι όχι ο Παναγιώτης από την Αθήνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ