«Φουλάρει» για Γκέιμπ Γιορκ η ΑΕΚ! (vids)

«Φουλάρει» για Γκέιμπ Γιορκ η ΑΕΚ! (vids)

Ποιος είναι ο 25χρονος Γκέιμπ Γιορκ που αγωνίζεται στη G-League με τη θυγατρική των Ορλάντο Μάτζικ και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ – Το ευρωπαϊκό παρελθόν και η κόντρα του με την Ενωση.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Ορλάντο φαίνεται πως κατέληξε η αναζήτηση των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον σουτέρ που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσει να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ της Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωση μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξε στον Γκέιμπ Γιορκ, ο οποίος αγωνίζεται στη G-League και συγκεκριμένα στη θυγατρική των Ορλάντο Μάτζικ. Μάλιστα, ο 25χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 41 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει μέσο όρο 16,4 πόντους.

Είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι Κιτρινόμαυροι, καθώς τον είχαν αντιμετωπίσει την περσινή σεζόν στο Basketball Champions League όταν αγωνιζόταν στη γερμανική Μπαϊρόιτ. Ο Γκέιμπ Γιορκ μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του και στα δύο παιχνίδια, καθώς είχε σκοράρει 18 και 22 πόντους.

Εξαιρετικά ήταν τα νούμερά του και στο γερμανικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε μέσο όρο 14.2 πόντους σε 37 παιχνίδια. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν ότι έχει τις δυνατότητες, αλλά και την ποιότητα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να βοηθήσει την Ενωση στις μάχες των πλέι οφ.

Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση σέντερ, με τον Γιάννη Μπουρούση να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Δείτε εν δράσει τον Γκέιμπ Γιορκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ