Ολυμπιακός: Ούτε ο Ουέμπερ στην προπόνηση!

Ολυμπιακός: Ούτε ο Ουέμπερ στην προπόνηση!

Ο Αμερικανός δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του Πειραιά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Μόνο με τον Μαντζαρη και τον Κολοβέρο στο ΣΕΦ οι Ερυθρόλευκοι

Αυτό που ζει φέτος ο Ολυμπιακός δεν έχει προηγούμενο. Τα προβλήματα συσσωρεύονται για τους Ερυθρολεύκους με τον Ντέιβιντ Μπλατ να ψάχνει τους γκαρντ με το… κυαλι. Στους ήδη τραυματίες Στρέλνιεκς και Σπανούλη, προστέθηκε η αναγκαστική άδεια του Γκος, ο οποίος αναχώρησε για τις ΗΠΑ αφού την Κυριακή είναι η κηδεία της γιαγιάς του.

Και να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα για την περιφέρεια του; Ο Μπριάντε Γουέμπερ δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Θα κάνει θεραπεία και βλέπουμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει ετοιμοπόλεμο μόνο τον Βαγγέλη Μαντζαρη για δύο θέσεις περιφέρειας και τον νεαρό Ιωσήφ Κολοβέρο! Το έργο λοιπόν της ομάδας του Πειραιά γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για τη συνέχεια καθώς προέρχεται και από την ήττα στο Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ