Οι ευχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του συλλόγου (vid)

Οι ευχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του συλλόγου (vid)

Τις ευχές του για τα 93α γενέθλια του ΠΑΟΚ έστειλε το μπασκετικό τμήμα της ομάδας, μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα 93 χρόνια από την ίδρυσή του και το μπασκετικό τμήμα της ομάδας αποφάσισε να στείλει τις ευχές του, μέσω σχετικής ανάρτησης.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν έχουν άδικο. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αριθμός 93 υποδηλώνει ένα τεράστιο μέγεθος. Σαν αυτό του ΠΑΟΚ.

Ένας τεράστιος σύλλογος, που ιδρύθηκε πριν από 93 χρόνια (η 12η Απριλίου, είναι σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΟΚ η επίσημη ημέρα εορτασμού των γενεθλίων του συλλόγου), από Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, που έφεραν μαζί τους από τις χαμένες πατρίδες όλες εκείνες τις αξίες που από τότε μέχρι και σήμερα, μας ακολουθούν και συνθέτουν το DNA του ΠΑΟΚ».

Λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν έχουν άδικο. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αριθμός 93 υποδηλώνει ένα τεράστιο μέγεθος. Σαν αυτό του ΠΑΟΚ. Ένας τεράστιος σύλλογος, που ιδρύθηκε πριν από 93 χρόνια (η 12η Απριλίου, είναι σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΟΚ η επίσημη ημέρα εορτασμού των γενεθλίων του συλλόγου), από Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, που έφεραν μαζί τους από τις χαμένες πατρίδες όλες εκείνες τις αξίες που από τότε μέχρι και σήμερα, μας ακολουθούν και συνθέτουν το DNA του ΠΑΟΚ. Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ!

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ