Τουπάν: «Επιβάλλεται να βρούμε τι φταίει»

Τουπάν: «Επιβάλλεται να βρούμε τι φταίει»

Ο Γάλλος φόργουορντ Αξελ Τουπάν αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι πρέπει οι ίδιοι οι παίκτες να βρουν γιατί εμφανίζει αυτήν την πτώση η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός περνάει μια δύσκολη αγωνιστική καμπή και όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις του.

Ο Αξελ Τουπάν αναφέρθηκε στην κακή περίοδο της ομάδας του στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι πρέπει οι ίδιοι οι παίκτες να καταλάβουν τι δεν έχει πάει σωστά και να το διορθώσουν.

Αναλυτικά το μπλογκ του Τουπάν:

«Δυστυχώς ούτε απέναντι στο Περιστέρι είχαμε την απόδοση που θέλαμε και που έπρεπε να έχουμε.

Ξέραμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει πολλές και σημαντικές νίκες και θα έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι. Δεν κάναμε, όμως, τίποτα σωστά και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε.

Το έχω γράψει στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Η χρονιά δεν έχει κυλήσει όπως θα θέλαμε και θα περιμέναμε, αλλά θα επιβάλλεται έστω και τώρα να βρούμε τι φταίει και να παρουσιάσουμε στο παρκέ την εικόνα που πρέπει και αξίζει στον Ολυμπιακό.

Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΣΕΦ. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα οργανωμένη, με πλάνο που της αρέσει να τρέχει και να πηγαίνει τα παιχνίδια σε υψηλά σκορ. Πρέπει να αρχίσουμε από την άμυνα μας και να τους βγάλουμε έτσι εκτός ρυθμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ