Παπαγιάννης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Παπαγιάννης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς με τον Προμηθέα έχοντας στο μυαλό του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και πριν από αυτά βέβαια έχει το ματς με τον Προμηθέα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφερόμενος στη σειρά αυτή των αγώνων τόνισε:

«Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας πλησιάζουν. Την Τετάρτη και την Παρασκευή θα δώσουμε δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα πρώτα της προημιτελικής σειράς. Πρόκειται για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, γεγονός που τα λέει όλα.

Είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα και πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Γνωρίζουμε πως το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλά και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο μπορεί να έχουμε ευτυχές αποτέλεσμα.

Πριν τους αγώνες με την Ρεάλ, όμως, θα έχουμε ένα ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Προμηθέα. Η πορεία τους είναι σταθερά ανοδική. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά αν δεν την αντιμετωπίσεις με την δέουσα σοβαρότητα.

Επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, όπως κάναμε απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το Σάββατο περιμένουμε στο ΟΑΚΑ αρκετό κόσμο, δεδομένου πως η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί ως «Family Day» από την ΚΑΕ, όπως έγινε και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην ημέρα του παιδιού. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να έρθουν να μας δουν λίγο πριν αναχωρήσουμε για τη Μαδρίτη και εμείς, με τη σειρά μας να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ