Άρης – Κύμη 95-60

Άρης – Κύμη 95-60

Ισοπεδωτικός ο Άρης, διέλυσε την Κύμη με 95-60 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και έδιωξε ακόμα πιο μακριά το φάντασμα του υποβιβασμού. Συνεχίζει να αγχώνεται η ομάδα της Εύβοιας.

Ο Άρης προερχόμενος από την ήττα στον Χολαργό, ήθελε να απομακρυνθεί από… πιθανές περιπέτειες και τα κατάφερε, επικρατώντας της Κύμης (95-60) που συνεχίζει να κινδυνεύει. Να σημειώσουμε ότι οι Κίτρινοι, πέραν της νίκης πήραν και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία αφού νίκησαν με 35 πόντους ενώ είχαν χάσει με 17.

Η ομάδα της Εύβοιας, μετά τη νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, έχει ηττηθεί και στα 11 εκτός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν μακριά από την έδρα της και έτσι δεν μπορεί να νιώσει ασφάλεια, στο -1 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού φάνηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη με εκπληκτική άμυνα «εξαφάνισαν» επιθετικά την για περίπου οχτώ λεπτά.

Επιθετικά οι Μποχωρίδης και Τζόουνς έμοιαζαν ασταμάτητοι και ο Άρης έφτασε στο εντυπωσιακό αναμφίβολα 26-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα της Εύβοιας να μην μπορεί να αντιδράσει.

H διαφορά κυμαίνονταν σε επίπεδα… εξωγήινα, με τον Άρη να φτάνει και στο +33  (41-8), αλλά και στο +40, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 63-23. Ήταν φανερό ότι ο αγώνας απέκτησε χαρακτήρα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όλοι διερωτούνταν που θα σταματήσουν οι γηπεδούχοι που είχαν καλύψει και το το -17 του πρώτου γύρου, το οποίο η Κύμη είχε ως… μαξιλαράκι σε περίπτωση πιθανής ισοβαθμίας. Εν τέλει ο φωτεινός πίνακας έδειξε 95-60!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ