Παπαθεοδώρου: «Δεν μπορούσαμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να γίνουμε ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Δεν μπορούσαμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να γίνουμε ομάδα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου τα είχε με τους παίκτες του και την ευκαιρία που έχασαν απέναντι στον Ολυμπιακό των τόσων προβλημάτων.

 

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκη τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου πως:

«Προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση, δημιουργία και εκτέλεση, εκτός από κάποια σουτ που βρήκαμε ελεύθερα, αλλά δεν ευστοχήσαμε.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να «χτυπήσουμε» σε κάποιο πλεονέκτημα που θα μπορούσαμε να έχουμε και γι’ αυτό το λόγο άνοιξε η διαφορά, συν του ότι ο Ολυμπιακός ευστόχησε και σε σουτ τριών πόντων. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Αναφορικά με τα προβλήματα του Ολυμπιακού και εάν αυτά αποπροσανατόλισαν τη δική του ομάδα απάντησε:

«Έχουμε 13 Απριλίου και από τις 13 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα αυτά. Οι αντοχές έχουν μειωθεί για τα παιδιά αυτά. Δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλαμε. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βρεις τον Ολυμπιακό με τόσες απουσίες, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι κανονική ομάδα, με φόρμα και αποτελεσματικότητα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι που το έχεις χαμένο.

Η κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά είναι μια κορεσμένη κατάσταση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπαθούμε, δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε στο μυαλό μας πως στα playoffs θα ξαναβρεί η ομάδα του ρυθμό της για να τελειώσει τη χρονιά όπως πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ