Φραγκιάς: «Παρά τις Κασσάνδρες… μείναμε»

Φραγκιάς: «Παρά τις Κασσάνδρες… μείναμε»

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία.

Ο Βασίλης Φραγκιάς κατάφερε να σώσει την κατάσταση στον Πανιώνιο και η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είχαμε ούτε κλήση, ούτε μήνυμα. Τώρα έχει πάνω από 100 μηνύματα, που σημαίνει πως κάτι καλό κάναμε. Και μαθηματικά τελείωσε η παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν σταθήκαμε στα θέματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Και εγώ και τα παιδιά έχουμε μάθει να παλεύουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Κάναμε κατάθεση ψυχής για 40 λεπτά. Είχαμε ενθουσιασμό και καλή προσέγγιση στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ήταν λογικό η ΑΕΚ να αντιδράσει. Υπήρχε και κούραση. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε το σοκ πως η ΑΕΚ μας πλησίασε στον πόντο. Βρήκαμε τα αποθέματα και η ομάδα πήρε αυτή τη μεγάλη νίκη, που εκτός του ότι έγινε κόντρα σε μια ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ένα τεράστιο όνομα, όπως και ο Πανιώνιος.  Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σεζόν που ο Πανιώνιος θα έχει προβλήματα και ο Πανιώνιος θα χτίσει μια ομάδα αντάξια του παρελθόντος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, με συγκίνησαν. Έδωσαν ό,τι είχαν για 40 λεπτά».

Για τα λάθη του αγώνα: «Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλά λάθη. Κάποιες στιγμές ο ενθουσιασμός και η κούραση φέρνει και λάθη. Όταν το μυαλό δεν είναι καθαρό το λάθος έρχεται πιο εύκολα».

Για την παραμονή του Πανιωνίου: «Φτάσαμε τις 8 νίκες μέσα σε διάστημα δύο μηνών και κόντρα σε μεγάλα ονόματα που πάλευαν για τον ίδιο στόχο. Δικαιωματικά η ομάδα παρά τις Κασσάνδρες, έδειξε πως η ομάδα αξίζει να είναι στην κατηγορία».

Για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου: «Είναι νωρίς για την επόμενη σεζόν. Για την επόμενη μέρα έχω κλείσει ένα παιχνίδι… τένις με τον Ντόρσεϊ και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Μόλις σήμερα σωθήκαμε. Είναι νωρίς να κάνουμε κάθε κουβέντα. Υπάρχει διάθεση από την πλευρά μου. Με μια ιστορική ομάδα δένεσαι και αυτό που ζω εδώ μου αρέσει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ