Άρης: Στο «Nick Galis Hall» η πανίσχυρη επιχειρηματίας Έλενα Αμβροσιάδου

Άρης: Στο «Nick Galis Hall» η πανίσχυρη επιχειρηματίας Έλενα Αμβροσιάδου

Η Έλενα Αμβροσιάδου, η οποία η οποία θεωρείται από τις 50 ισχυρότερες γυναίκες στο χώρο των hedge funds, βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο και είδε το Άρης - Κύμη με τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Ο Αρης πέρασε ένα πολύ όμορφο απόγευμα επικρατώντας της Κύμης με 95-60 για να διώξει οριστικά τα «μαύρα σύννεφα» και να ηρεμήσει ενόψει των τελευταίων δύο αναμετρήσεων της σεζόν.

Το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) βρέθηκαν πάνω από 4.000 οπαδοί του Αυτοκράτορα μεταξύ των οποίων και μια παρουσία που προκάλεσε αίσθηση.

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά επιχειρηματία Ελενα Αμβδροσιάδου η οποία βρέθηκε στην πόλη καθώς ήταν προσκεκλημένη προκειμένου να μιλήσει σε ένα συνέδριο. Παράλληλα η κα Αμβροσιάδου που προέρχεται από αρειανή οικογένεια ήταν προσκεκλημένη και από την κίτρινη ΚΑΕ δίνοντας έτσι το «παρών» στα επίσημα του Παλέ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η γνωστή επιχειρηματίας θεωρείται μία  από τις 50 ισχυρότερες γυναίκες στο χώρο των hedge funds και γενικότερα είναι πολύ πετυχημένη στον χώρο δράσης της.

Η κυρία Αμβροσιάδου παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Δημήτρη Γουλιέλμο, ενώ μετά το τέλος του ματς  βρέθηκε και στα γραφεία της ομάδας. Σε συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του Αυτοκράτορα, εξέφρασε τη συμπάθεια της προς τον Αρη μένοντας για αρκετή ώρα μαζί του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποια πιθανή εμπλοκή της στα διοικητικά του συλλόγου ή αν επρόκειτο για μια απλή επίσκεψη. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Αρης έχει ανάγκη τις επαφές με τέτοιους ανθρώπους που ενδεχομένως να μπορούν να βοηθήσουν μελλοντικά με κάποιον τρόπο.

Αλλωστε η φετινή σεζόν έδειξε οτι μόνο με διαχείριση και τόσο «στενό» μπάτζετ ο Άρης δεν μπορεί να προχωρήσει σωστά ενώ και ο κόσμος του δεν αντέχει να βιώσει ακόμη μία σεζόν σαν αυτή που τελειώνει σε λίγο καιρό.

Πηγή φωτο pressaris.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ