Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Γουίλ Τσέρι για αντί-Ουέμπερ (vid)

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Γουίλ Τσέρι για αντί-Ουέμπερ (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Γουίλ Τσέρι, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μπριάντε Ουέμπερ.

Στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ, Γουίλ Τσέρι, βρήκε ο Ολυμπιακός τον αντικαταστάτη του Μπριάντε Ουέμπερ. Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν ταχύτατα και λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ουέμπερ γνωστοποίησαν την προσθήκη του Γουίλ Τσέρι.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέχρι το τέλος της σεζόν και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Μπλατ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έχει γεννηθεί στις 8/2/1991, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν στο ρόστερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ενώ αργότερα εντάχθηκε στη θυγατρική τους ομάδα, τους Santa Cruz Warriors. Ο Γουίλ Τσέρι, πάντως, γνωρίζει πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς στο παρελθόν είχε περάσει από την Γηραιά Ήπειρο με τις φανέλες των Ζαλγκίρις Κάουνας, Άλμπα Βερολίνου και Τσεντεβίτα.

Η ανακοίνωση:

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Γουίλ Τσέρι, έως το τέλος της σεζόν.

Το who is who

O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η  Άλμπα Βερολίνου.

Tο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στο ρόστερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Λίγες μέρες αργότερα, εντάχθηκε στη θυγατρική τους ομάδας, τους Santa Cruz Warriors.

Ατομικές διακρίσεις: Πρωταθλητής Λιθουανίας το 2015 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρωταθλητής Κροατίας το 2018 με τη Τσεντεβίτα. Κυπελλούχος Γερμανίας το 2016 με την  Άλμπα Βερολίνου. Κυπελλούχος Κροατίας το 2018 με την Τσεντεβίτα και MVP του αγώνα».

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=FP74V2eDuTY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ