Στο Βελιγράδι Σταυρόπουλος και Μπαφές, επαφές με στελέχη της Αδριατικής Λίγκας

Στο Βελιγράδι Σταυρόπουλος και Μπαφές, επαφές με στελέχη της Αδριατικής Λίγκας

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το Ζάγκρεμπ ταξίδεψαν και στην πρωτεύουσα Σερβίας για να μιλήσουν με ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση και να συλλέξουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετα τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μένουν αδρανείς. Τα μέτωπα είναι πολλά για τους Ερυθρολεύκους, με το σημαντικότερο όλων να είναι η συμμετοχή τους στην Αδριατική Λίγκα..

Και δεν ήταν μόνο η επαφή που είχαν στο Ζάγκρεμπ με τον διευθυντή της διοργάνωσης, Κρέσιμρ Νοβοσέλ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις επαφές του αυτήν την φορά στο Βελιγράδι.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, από το μεσημέρι της Κυριακής, στην πόλη της Σερβίας βρίσκονται ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Team Manager της ομάδας Χρήστος Μπαφές. Σκοπός αυτής της επίσκεψης είναι να γίνει μια σειρά από επαφές αλλά και συζητήσεις με ομάδες της χώρας, οι οποίες αποτελούν μέλη της Αδριατικής Λίγκας όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν και άλλες. Συν τοις άλλοις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν από κοντά τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπούντουτσνοστ και θα μείνουν στην Σερβία για δύο ακόμα ημέρες ώστε ένα εντείνουν τις επαφές τους με στελέχη της ABA League.

Παράλληλα αναμένεται να έχουν συνάντηση και με τους διοικούντες της Μπούντουτσνοστ, με τον Ολυμπιακό να μην αλλάζει στάση αναφορικά με την επιθυμία του για ένταξη στην Αδριατική Λίγκα και να δείχνει εμπράκτως το ποσό πολύ θέλει να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ