Παρταλίδης: «Αμβροσιάδου και Γουλιέλμος έχουν επαφές για τον Άρη»

Παρταλίδης: «Αμβροσιάδου και Γουλιέλμος έχουν επαφές για τον Άρη»

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, αποκάλυψε οτι η παρουσία της πάμπλουτης Ελενας Αμβροσιάδου στο ματς του Αρη με την Κύμη δεν ήταν τυχαία και πως η γνωστή επιχειρηματίας βρίσκεται σε επαφές με τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Η παρουσία της πανίσχυρης Ελενας Αμβροσιάδου στο Αλεξάνδρειο (το περασμένο Σάββατο) για το ματς  του Άρη με την Κύμη «πυροδότησε» σενάρια γύρω από το μέλλον της κίτρινης ΚΑΕ.
Από εκείνη τη στιγμή ο κόσμος του «Αυτοκράτορα» διερωτάται για το αν υπάρχει και… φωτιά μετά την καπνό που εμφανίστηκε σχετικά με το αν η γνωστή επιχειρηματίας σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο Ακης Παρταλίδης, υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, η κυρία Αμβροσιάδου δεν βρέθηκε τυχαία στο Παλέ και πως έχει επαφές με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γουλιέλμο.

Πλέον μένει να δούμε αν αυτές οι επαφές έχουν κάποια αίσια κατάληξη για τον ιστορικό σύλλογο και αν η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας βοηθήσει με κάποιον τρόπο την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε Yellow Radio 92.8

Για το ποδόσφαιρο: Καταλαβαίνω γιατί και εγώ οπαδός είμαι και όλοι οπαδοί είμαστε αλλά είναι καλό όλοι να έχουμε και μια εντύπωση. Ανέβηκε από την Β’ Εθνική πέρυσι, με όλο αυτό το πόλεμο που ενδεχομένως δεχόμαστε σαν Άρης, και κατάφερε να κάνει τέτοια πορεία από την πρώτη χρόνια και να μπορεί να κεφαλαιοποιήσει κάποιους παίκτες με πολύ καλές μεταγραφές που γίνανε. Εντάξει κανείς δεν θέλει η ομάδα του να χάνει αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο δίκαιοι.
Το πρόσημο είναι θετικό και με πολύ καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια. Είχε κάποια νεκρά διαστήματα σε κάποιες αγωνιστικές αλλά όλες οι ομάδες κάνουν την “κοιλιά” τους είναι μια νέα ομάδα. Θα γίνει κάποιος σχεδιασμό φαντάζομαι και ελπίζω να είναι πετυχημένος.

Για το μπάσκετ: Είχαμε πάρα πολύ άγχος τον τελευταίο καιρό, την τελευταία εβδομάδα όχι τόσο γιατί είχαμε την πεποίθηση, είχαμε βαθιά μέσα ότι μπορεί να κέρδιζε ο Άρης αλλά γιατί αφουγκραζόμασταν όλη αυτήν την κατάσταση που υπήρχε και την γνώμη – εικόνα που είχε σχηματίσει ο κόσμος. Οπότε αυτό δημιουργούσε μια περίεργη ατμόσφαιρα αλλά νομίζω η ομάδα και εδώ πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο credit στον προπονητή μας, τον κ. Καστρίτη ο οποίος κράτησε πολύ συγκεντρωμένη την ομάδα και νομίζω αυτό φάνηκε και από την απόδοση του Λευτέρη Μποχωρίδη που ήταν πραγματικά τραυματίας και δεν ξέρω αν άλλος αθλητής στην θέση του θα έπαιζε και το λέω ειλικρινά. Πέρασε τρεις μέρες με ενέσεις, έντονη ψυχολογική πίεση και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο προπονητή μας που κατάφερε γιατί όταν ανέλαβε η ομάδα είχε δύο νίκες. Συγχαρητήρια όχι γιατί πετύχαμε κάποιον σημαντικό στόχο σημαίνει ότι χτίσαμε σε αυτή την χρονιά που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία και την του Άρη έτσι όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και δεν χωρούσε δεύτερη κουβέντα. Μπράβο στα παιδιά, τον προπονητή και σε όλο το προπονητικό τιμ. Ελπίζουμε να τελειώσουμε την χρονιά και τις επόμενες χρονιές με περισσότερη αισιοδοξία.

Για την πίεση: Στα γραφεία δεν υπάρχει κάποιος που να μην είναι Άρης. Είναι λογικό να νιώθουμε μεγάλη πίεση. Δεν μπορεί ο Άρης να παίζει με αυτό το πράγμα με την ιστορία που έχει, παρόλα αυτά θα ήθελα να πω κάτι. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για την ιστορία μας και γι’ αυτό το πολύ “βαρύ” ταβάνι που υπάρχει πάνω στην οροφή του Παλέ, παρόλα αυτά άμα θέλουμε ο Άρης να γράψει καινούργιες σελίδες να βγάλουμε το κεφάλι μας, ο κάθε Αρειανός να βγει πάνω από το παρελθόν, να το έχει ως οδηγό αλλά να το εξελίξει.

Για τις χορηγίες: Εμείς φέτος είχαμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια δεν θα υπήρχε στην εμπορική αγορά και αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ αντίδραση κυρίως γιατί ο Άρης είχε αντιδράσει πολύ άσχημα σε κάποιες εταιρείες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα οποία δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Παρόλα αυτά οι μεγάλες εταιρείες ασχολούνται με τα πάντα, παρακολουθούν τα πάντα δεν αφήνουν κάτι να πέσει κάτω Τα χρήματα είναι πολύ συγκεκριμένα και πηγαίνουν εκεί που ξέρουν ότι θα έχουν ανταπόδοση. Όταν αναλάβαμε πέρυσι, εγώ στο κομμάτι του μάρκετιγκ τον Απρίλιο περίπου, η ΚΑΕ είχε τρεις υπογεγραμμένες χορηγικές συμβάσεις από τις οποίες η μια ήταν του ΕΣΑΚΕ. Αυτήν την στιγμή έχουμε 25 και έχουμε ξεκινήσει ήδη για τις επόμενες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για όλες τις εταιρείες και για κάθε χορηγία είτε μικρή είτε μεσαία είτε μεγάλη. Οι συμβάσεις όλες είναι κατατεθειμένες στον ΕΣΑΚΕ, μπορεί πολύ εύκολα κάποιος αν θέλει να βρει αλλά η συνεισφορά και η βοήθεια των εταιρειών ήταν πάρα πολύ σημαντική.

Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης ήταν ένας σκοπός πάνω και από τον χρηματικό. Όσο δύσκολη κι αν είναι η φετινή χρονιά που πρέπει να εξυπηρετήσει χρέη του παρελθόντος και δυσμενείς καταστάσεις και να βρει και χρήματα για να εξυπηρετήσει τα μπαν ή οτιδήποτε, αυτό ήταν πάνω από αυτά.

Για παράδειγμα ο κ. Ρουσιαμάνης με την εταιρεία του βοηθάει και τις ακαδημίες του Άρη. Όλες οι εταιρείες βοήθησαν πολύ αλλά έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια για να εξελιχθεί το μάρκετινγκ και επειδή είχαμε ένα δύσκολο αγωνιστικά αποτέλεσμα να διαχειριστούμε και η ομάδα δεν ξεκίνησε την χρονιά με την καλύτερη προοπτική. Έχουμε λοιπόν χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, τις αιμοδοσίες, το μουσείο, τις ακαδημίες που έρχονται από διάφορες περιοχές και παίζουν στο ημίχρονο, πράγμα που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πήραμε ειδική άδεια από τον ΕΣΑΚΕ και κάποιες ομάδες προσπαθούν να το υιοθετήσουν αλλά δεν μπορούν γιατί οι ακαδημίες από την Β. Ελλάδα στον Άρη θέλουν να έρθουν. Στον αγώνα του Σαββάτου είχαμε 5-6 ακαδημίες, οι οποίες ήρθαν, ξεναγήθηκαν από τον κ. Παπαγεωργίου στο μουσείο του Παλέ και φυσικά αυτό θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί.

Για το περίπτερο του Άρη στην Sportexpo: Όπως το διάβασα και στα σάιτς υπήρχε μια παρουσία της ΚΑΕ από την Sportexpo την οποία δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε να συνεχιστεί και φέτος συμμετείχαμε. Θεωρώ πως το περίπτερο το δικό μας και της ΠΑΕ ήταν από τα πιο προσεγμένα σε σχέση με τα υπόλοιπα που είδα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε και της ΠΑΕ Βέροιας. Ήταν εξαιρετικά και εμείς έπρεπε να ήμαστε εκεί πέρα γιατί δεν γίνεται να λείπει ο Άρης από κανένα αθλητικό γεγονός, όπως κι εκεί πέρα. Όπου χρειάζεται και όπου μας καλούν εμείς θέλουμε να στηρίξουμε. Η αίσθηση που έχουμε είναι πάρα πολύ γλυκιά από αυτήν την εκδήλωση. Πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολύ θετικά τα μηνύματα, πάρα πολύ αγωνία του κόσμου.

Για το μπαν: Όπως έλεγα κι ότι από τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη παλεύουμε για τις χορηγίες και πολλοί το παρεξήγησαν, επειδή είχα πει τον Νοέμβρη ότι είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε μια μεγάλη χορηγία. Ναι ήμασταν κοντά αλλά γίνονται πολλές ανατροπές και βλέπετε ότι δεν σταματήσαμε λεπτό ακόμα και λίγο πριν το τέλος της σεζόν εμείς βρήκαμε χορηγό και λέω εμείς γιατί δεν δουλεύω μόνος μου, δουλεύουμε όλοι μαζί στα γραφεία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο ισχύει και για τα μπαν. Αυτό ξέρω, αυτό επικοινωνούμε και από την πρώτη μέρα γίνονται προσπάθειες για την άρση του μπαν.

Παρόλα αυτά αν η ομάδα ξεκινούσε με διαφορετικό τρόπο και ήμασταν πιο άνετοι και πιο χαλαροί θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη και σε αυτο το κομμάτι. Οι δυσκολίες της καθημερινότητας και όταν έχεις σταθμευμένο το μυαλό σου και το βλέμμα σου πίσω για το τι θα γίνει στην ομάδα. Ας μην νομίζουν πως η λύση του μπαν, ειδικά για φέτος θα έλυνε όλα τα προβλήματα του Άρη. Το χρειαζόμαστε και το είπε και ο κ. Γουλιέμος την προηγούμενη εβδομάδα ότι “ο Άρης του χρόνου δεν θα έχει μπαν”. Ο Άρης κεντρικό χορηγό στην φανέλα του είχε τελευταία φορά το 2017 και ήταν η «Εγνατία» τράπεζα, κρατική χορηγία δηλαδή. Δεν μέμφομαι και αυτές χορηγίες είναι απλώς ξέρετε ότι πλέον κρατικές χορηγίες δεν θα δείτε πλέον σε καμία φανέλα ομάδας γιατί τα λεφτά δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή. Είναι μια διαδικασία διαφορετική.

Για την αναγνωρισιμότητα του Άρη: Η αναγνωρισιμότητα του Άρη είμαστε όλοι εμείς. Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν στο γήπεδο και ο Γενικός Γραμματέας του Υφυπουργείου Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης και έφερε και το φόρουμ για την συνδιοργάνωση, ήταν όλοι οι Υπουργοί των Βαλκανίων. Στο περίπτερο του Άρη σταμάτησε και ο Σέρβος και ο Ρουμάνος έδειχνα και κοίταζαν με δέος και θαυμασμό.

Για την κ. Αμβροσιάδου: Ήταν το Σάββατο καλεσμένη του κ. Γουλιέλμου, έχουν κάποιες επαφές. Αυτό γνωρίζω τώρα για τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψετε να μην μιλήσω. Ένας τέτοιο πρόσωπο δεν θα έχανε τον χρόνο του για να πάει να δει έναν αγώνα μπάσκετ σε ένα βαρύ πρόγραμμα. Ο κ. Γουλιέλμος από την πρώτη μέρα έχει πει ότι θέλει να κάνει μια διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό επιδιώκει και προσπαθεί. Από εκεί και πέρα μακάρι οι συνομιλίες που έχει σε όλα τα επίπεδα και να προχωρήσουν. Ο αγώνας Άρης – Κύμης δεν θα ενδιέφερε κάποιον τρίτο. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο, είδατε και όλοι ήταν μια πολύ σημαντική παρουσία μακάρι να προχωρήσει.

Για τον κ. Φάμελο: Υπάρχει από την αρχή της χρονιά το θέμα με το Παλέ. Νομίζω ότι ο κ. Γουλιέλμος είναι σε αγαθή συνεργασία από την αρχή την χρονιάς, εκτός από τον Α.Σ., δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορετική στάση και απο τον ΑΣ. Όπως είδατε δίπλα ήταν και ο κ. Αλεξανδρίδης, δεν υπάρχει διαφορά πάνω σε αυτό. Υπάρχει κάποια συνεργασία από την αρχή την χρονιάς με τον κ. Φάμελο και με την Υφυπουργό την κ. Νοτοπούλου και τον κ. Βασιλειάδη. Και από τους τρεις έχει βγει ο…λευκός καπνός ότι προχωράμε και θα προχωρήσουμε. Η φόρμουλα νομίζω λείπει. Είναι θετικά τα μηνύματα.

Καταλαβαίνετε πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις απλώς για να κάνουν, είναι δεσμευτικές. Εγώ θα σας πω κι από την εμφάνιση του κ. Βασιλειάδη απλά ότι πρόσφατα ο κόσμος του Άρη θα βιώσει μια τεράστια χαρά. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, είναι σε καλό δρόμο φαντάζομαι θα βρεθεί η φόρμουλα. Είναι πάντως μια δικαίωση για την ΚΑΕ και για όλο τον Άρη

Ένα μήνυμα στο κόσμο: Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα θέλαμε, για την παρουσία του σε κάποια πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Στην τελευταία αγωνιστική με το Ρέθυμνο θα γίνουν κάποιες ιδιαίτερες δράσεις. Θα κοιτάξουμε να είναι μια γιορτή για το μπάσκετ. Τελευταία αγωνιστική, θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε Άρη. Ετοιμάζουμε κάποια πράγματα ελπίζουμε να προλάβουμε να τα υλοποιήσουμε. Θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εμείς θέλουμε να έρθουν οικογένειες, παιδιά. Εντάξει το πέταλο είναι πέταλο θα πρέπει να βράζει όπως και βράζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ