Άρης: Εκτός προπόνησης ο Μποχωρίδης

Άρης: Εκτός προπόνησης ο Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε ένεση στο ματς με την Κύμη κι έτσι δη Δευτέρα έμεινε εκτός προπόνησης προκειμένου να μην επιβαρύνει περαιτέρω το πρόβλημα στο πέλμα.

O Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε υπερπροσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς του Άρη με την Κύμη καθώς δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε από προηγούμενο παιχνίδι με τον Χολαργό.

Οι κίτρινοι πήραν την πολύτιμη νίκη και πλέον κοιτούν τα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου όντες πιο «χαλαροί».

Ετσι ο αρχηγός του «Αυτοκράτορα» είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί τη Δευτέρα (15/4), προκειμένου να αποθεραπευτεί εντελώς.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη άρχισαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηφαιστο στις 20 του μηνός για την 25η αγωνιστική.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: «Ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (15/04) την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου (20/04, 16:45), για την 25η αγωνιστική της Betshop BasketLeague.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Απών ήταν και ο Γιώργος Αγγέλου, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Αύριο (16/04), η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ