Ολυμπιακός: Σειρά έχουν το Ζάγκρεμπ και η Ποντγκόριτσα

Ολυμπιακός: Σειρά έχουν το Ζάγκρεμπ και η Ποντγκόριτσα

Οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές συνεχίζουν τις επαφές με ομάδες της Αδριατικής Λίγκας σε Κροατία και Μαυροβούνιο.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος για το επόμενο βήμα και κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην Αδριατική Λίγκα. Το πλάνο είναι τουλάχιστον τριετίας και οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές με τις ομάδες της ABA League.

O γενικός διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, μετά το Βελιγράδι πέταξαν προς το Ζάγκρεμπ. Εκεί θα μιλήσουν με τους εκπροσώπους της Τσιμπόνα και της Τσεντεβίτα αναφορικά με την Αδριατική Λίγκα και την συμμετοχή τους σε αυτή.

Δεν θα μείνουν όμως μόνο εκεί. Το επόμενο ταξίδι των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για το Μαυροβούνιο, όπου και θα δουν τον τρίτο τελικό της ABA League ανάμεσα στην Μπουντούτσνοστ και τον Ερυθρό Αστέρα ενώ παράλληλα θα έχουν συζητήσεις με τους γηπεδούχους.

Σκοπός των Ερυθρόλευκων είναι να ολοκληρώσουν τις επαφές τους με όλες τις ομάδες της Λίγκας για να έχουν άπαντες μία σφαιρική άποψη για το ενδιαφέρον τους, να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με το μπάσκετ και να προχωρήσουν μέχρι και την τελική ευθεία για την επίτευξη του στόχου τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ