Η θέση της ΚΑΕ Άρης για τα σενάρια αποχώρησης του Καστρίτη

Η θέση της ΚΑΕ Άρης για τα σενάρια αποχώρησης του Καστρίτη

Τα τελευταία 24ωρα διατυπώθηκαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να παίρνει θέση μέσω επίσημης ανακοίνωσης

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση την Τρίτη (16/04), με την οποία στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό και ενημερώνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ και ο Καστρίτης έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο Δημήτρης Γουλιέλμος επιβεβαιώνουν την απόλυτη και χωρίς καμία αμφιβολία στήριξη και εκτίμηση που τρέφουν στον προπονητή μας, κ. Καστρίτη, ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα μας. Η ομάδα, δηλαδή τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και ο κ. Γουλιέλμος, ζήτησαν ήδη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχει στην ομάδα καμία αμφισβήτηση για τον προπονητή μας και τα όσα έχει επιτύχει και θα πετύχει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου».

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Καστρίτης ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Κύμης, από την οποία αποχώρησε μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Αγγέλου στους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ