Ολυμπιακός: Ο Μπλατ σε ρόλο… εμπνευστή (pics)

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ σε ρόλο… εμπνευστή (pics)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν καλεσμένος γνωστής τράπεζας και μίλησε πρότζεκτ της στο οποίο υπήρχαν 165 συμμετέχοντες για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες της ζωής και άλλες περιπτώσεις που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους.

Εκτός από μια μεγάλη καριέρα πίσω του, ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι και μια εξαίσια προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος από τον οποίο έχεις πολλά να μάθεις και μια συζήτηση μαζί του είναι ικανή να σου αλλάξει ως ένα σημείο τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν καλεσμένος στo «Project Future», ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Η επιλογή του δεν ήταν τυχαία καθώς θεωρήθηκε από τους διοργανωτές ιδανικός για να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο στους 165 συμμετέχοντες, μέσα από τον λόγο του και την επαγγελματική του πορεία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες της ζωής και επικεντρώθηκε στις εμπειρίες και τις καταστάσεις που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στον δρόμο του, μέχρι να φτάσει στην καταξίωση.

Ο ίδιος τόνισε ότι «Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να γνωρίσω από κοντά τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future. Ήταν ιδιαίτερη τιμή που προσκλήθηκα να συμμετάσχω σε αυτό το εξαιρετικό project της Τράπεζας και ελπίζω οι εμπειρίες που μοιράστηκα με τους συμμετέχοντες να φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην καθημερινότητα τους. Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός, θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που βάζουν τις βάσεις και δημιουργούν εξαιρετικές προσδοκίες για τους νέους ανθρώπους και για ένα καλύτερο αύριο!».

Παρόντες ήταν πολλά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με επικεφαλής τον CEO κο Χρήστο Μεγάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ