Η ΑΕΚ τιμά τον Μηνά Γκέκο (pic)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τον «Μοϊκανό» Μηνά Γκέκο, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20/04, 16:45), για την 25η αγωνιστική της Basket League.


Η ΑΕΚ τιμά τον Μηνά Γκέκο (pic) | to10.gr

Στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (20/04, 16:45) η ΑΕΚ θα τιμήσει έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ιστορίας της, τον Μηνά Γκέκο, αρχηγό της περίφημης ΑΕΚ των «Μοϊκανών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H AEK BC συνεχίζει να τιμά την Ιστορία της…

Μηνάς Γκέκος.

Εμβληματικός αρχηγός, του Κυπέλλου Ελλάδος του 1981, και ηγετική φυσιογνωμία της ΑΕΚ των «Μοϊκανών».

Κωνσταντινουπολίτης. Από τα Ταταύλα. Φόρεσε τη κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1975 έως το 1991 και από το 1995 έως το 1996. Διετέλεσε και προπονητής της «Ένωσης».

Το όνομά του κατέχει περίοπτη θέση στο «Πάνθεον» των κορυφαίων αθλητών.

Η ΑΕΚ BC πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/04, 16:45) με Ολυμπιακό για τη betshop.gr Βasket League, μετά την παρουσίαση των Ομάδων, πρόκειται να τιμήσει τον Μηνά Γκέκο για την προσφορά του στη «Βασίλισσα».

Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ για ακόμη ένα λόγο, πέρα από την σπουδαιότητα της αναμέτρησης, κρίνεται επιβεβλημένη.

*Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, η Κυπελλούχος Ελλάδος ΑΕΚ μετά το νικηφόρο Τελικό της Γλυφάδας με αντίπαλο τον Ηρακλή, με τον αρχηγό Μηνά Γκέκο να κρατά το τρόπαιο. Πρώτος από αριστερά, διακρίνεται ο αείμνηστος έφορος της «Βασίλισσας» Δημοσθένης Πασχαλίδης και πρώτος από δεξιά, ο αείμνηστος γενικός αρχηγός Δημήτρης (Μίμης) Τράγος. Δίπλα του, ο προπονητής Φρανκ Ντέβελι.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο