Αρης: Νοκ άουτ ο Μποχωρίδης 

Αρης: Νοκ άουτ ο Μποχωρίδης 

Χωρίς τον Έλληνα γκαρντ θα παραταχθεί ο Άρης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης του Άρη, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει τον αρχηγό της ομάδας του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα απουσιάσει από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου (20/04, 16:45, BL SHOW ERTSPORTS, ERTPLAY4), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο αρχηγός του ΑΡΗ στο πέλμα του αριστερού του ποδιού, δεν του επέτρεψαν ούτε σήμερα (18/04) να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θα ταξιδέψει στη Λήμνο, όπως και οι Γιώργος Αγγέλου και Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Η ομάδα μας αναχωρεί αύριο (19/04), νωρίς το πρωί με 11 παίκτες για τη Λήμνο, όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (19/04) το μεσημέρι στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ