Σαρωτικός για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός

Σαρωτικός για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο από τα μαχητικά Τρίκαλα, αλλά με σούπερ Αγραβάνη και πολύ καλούς Στρέλνιεκς και Παπαπέτρου έτρεξαν ένα επί μέρους σερί 55-16 και διέλυσαν τα Τρίκαλα τελικά με 86-51. Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από… […]

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο από τα μαχητικά Τρίκαλα, αλλά με σούπερ Αγραβάνη και πολύ καλούς Στρέλνιεκς και Παπαπέτρου έτρεξαν ένα επί μέρους σερί 55-16 και διέλυσαν τα Τρίκαλα τελικά με 86-51.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από… κοινή αφετηρία στην αναμέτρηση έχοντας από μια νίκη και μια ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο, δεν εξελίχθηκε καλά για τον Ολυμπιακός που φαινόταν πως δεν ήταν συγκεντρωμένος στη σημερινή αναμέτρηση. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ήταν άστοχοι από το τρίποντο (1/11), ενώ παρουσιάστηκαν χωρίς καλή χημεία και κυκλοφορία μπάλας, επηρεασμένοι ίσως από το ευρύ ροτέισον στο παρκέ. Οι φιλοξενούμενοι το προσπάθησαν έχοντας τους Βασιλειάδη, Τζόουνς και Χέιλ σε καλή μέρα και εκμεταλλευόμενοι τα 6(!!) κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο 31-31.

Λογικά οι φωνές του προπονητή του Ολυμπιακού ξύπνησαν τους παίκτες που βγήκαν… αγνώριστοι. Με σούπερ Αγραβάνη και με πολλές βοήθειες στο σκορ από Στρέλνιεκς και Παπαπέτρου έκανε ένα επί μέρους σερί στο τρίτο δεκάλεπτο 26-12 και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε… τυπική διαδικασία. Ο Αγραβάνης έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ηγήθηκε του Ολυμπιακού, ενώ είχε σημαντικές βοήθειες από Παπαπέτρου (13π) και Σρέλνιεκς (13π), ενώ αρκετό χρόνο αγωνίστηκαν οι Μπόγρης, Τολιόπουλος και Αρσενόπουλος λόγω των απουσιών Σπανούλη, Πρίντεζη και Μάντζαρη. Το τελικό σκορ λοιπόν (86-51) αντικατοπτρίζει το σούπερ δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού που έτρεξε ένα απίστευτο σερί 55-16.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ