Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ και στην… «ουρά»

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ και στην… «ουρά»

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η Basket League, με όλα τα ματς να διεξάγονται την ίδια ώρα και φυσικά να ξεχωρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Basket League και η αγωνία κορυφώνεται τόσο για τη μάχη των play off, αλλά και για τον υποβιβασμό στην Α2.

Σήμερα διεξάγεται η 25η και προτελευταία αγωνιστική της Basket League και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι των πολλών προβλημάτων, θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα τους στείλει στην 7η θέση της βαθμολογίας προκειμένου να μην συναντηθούν με τον Παναθηναϊκό και υπάρξει θέμα με την ΕΟΚ και την απαίτηση τους για ξένους διαιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει και πάλι πολλά θέματα, αφού πέρα από τους Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Τουπάν δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Πρίντεζης που έχει θέμα τραυματισμού. Αντίθετα όμως ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, Γουίλ Τσέρι, ενώ θα παίξει και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που είχε πάρει ειδική άδεια για να πάει στην Αμερική.

Από την άλλη για την ΑΕΚ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Γκέιμπ Γιορκ, ενώ και οι Θίοντορ και Καββαδάς δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η «μάχη» της «ουράς» και η αναμέτρηση του Ρεθύμνου με το Περιστέρι, καθώς οι Κρητικοί «καίγονται» για νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα για τη σωτηρία, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκεται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και ψάχνει το διπλό.

Σημαντικό παιχνίδι για την «ουρά» διεξάγεται και στην Εύβοια ανάμεσα σε Κύμηγ και Λαύριο με τους δύο να θέλουν τη νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη απέναντι στον υποβιβασμένο Κολοσσό Ρόδου για να πάρει προβάδισμα για την τετράδα. Ο Άρης ταξιδεύει στη Λήμνο κόντρα στον αξιόμαχο Ήφαιστο και θέλει να τελειώνει με την υπόθεση-παραμονή, ενώ ο Προμηθέας παίζει με τον Πανιώνιο και ψάχνει τη νίκη για την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Απριλίου

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Προμηθέας – Πανιώνιος
Ήφαιστος Λήμνου – Άρης
Κύμη – Λαύριο
ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου
Ρέθυμνο – Περιστέρι

*Χολαργός – Παναθηναϊκός έχει αναβληθεί λόγω των παιχνιδιών των πράσινων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ