Προμηθέας: Στις ΗΠΑ ο Χολ, αμφίβολοι οι Λίποβι και Πάρκς

Προμηθέας: Στις ΗΠΑ ο Χολ, αμφίβολοι οι Λίποβι και Πάρκς

Ο Χολ βρίσκεται στις ΗΠΑ, λόγω του θανάτου του πατέρα του, ενώ οι Λίποβι και Πάρκς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Προμηθέα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για την 25η αγωνιστική της Basket League (20/4, 16:45), καθώς ο Χολ βρίσκεται στις ΗΠΑ, λόγω του θανάτου του πατέρα του, ενώ οι Λίποβι και Πάρκς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ο Χολ έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του και η επιστροφή του στην Ελλάδα υπολογίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Λίποβι νιώθει ενοχλήσεις μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο σαγόνι στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παρκς χτύπησε στο χέρι και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Δύο σημαντικοί παίκτες για τον Προμηθέα, οι οποίοι θα είναι μεν στην 12άδα, αλλά δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν από τον Μάκη Γιατρά.

Οι Πατρινοί δίνουν τη δική τους μάχη για την είσοδο στην τετράδα, ενώ ο Πανιώνιος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ «σφράγισε» την παραμονή του στην Α1, που ήταν και ο μεγάλος στόχος για τους Κυανέρυθρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ