Ο Ήφαιστος με τα μάτια του Άρη

Ο Ήφαιστος με τα μάτια του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα παραταχθεί ο Άρης στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε στην επίσημη ιστοσελίδα της το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με τον Ήφαιστο Λήμνου στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» αγωνίζεται σήμερα (20/04, 16:45, BL Show ERTSPORTS, ERTPLAY 4) ο ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Η ομάδα της Λήμνου βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 12 νίκες και 12 ήττες.

Ο Sean Evans (30, 2,03) είναι ο πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» με 13,04 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι, αλλά και πρώτος ριμπάουντερ με 8,8 ριμπάουντ, επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας στο πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας της Λήμνου και δεύτερος στην Α1 με 400 βαθμούς. Επίσης, είναι στη δεύτερη θέση της κατηγορίας των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα, έχοντας 112.

Ο Toddrick Gotcher (26, 1,93) σημειώνει 10,5 πόντους και μαζεύει 4 ριμπάουντ, ανά ματς. Ο Jerry Smith (31, 1,88) πετυχαίνει 10,4 πόντους, μαζεύει 2,4 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ, όμως τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο σημερινό αγώνα.

Ο Rolands Freimanis (31, 2,08) σκοράρει 10,2 πόντους και παίρνει 4,2 ριμπάουντ. Ο Tyron Brezelton (32, 1,86) μετράει 10,1 πόντους και 4,3 ασίστ, όντας ο καλύτερος πασέρ του Ήφαιστου και δεύτερος της Basket League, μαζί με τον Νίκο Γκίκα.

Ο ΑΡΗΣ επιβλήθηκε του Ήφαιστου με 65-54 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Προπονητής των νησιωτών είναι ο 48χρονος Σωτήρης Μανωλόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ