ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 79-83

ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 79-83

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα προετοιμάζει τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα (79-83) από τον τελευταίο της βαθμολογίας Κολοσσό Ρόδου και βυθίστηκε περισσότερο στην εσωστρέφεια.

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Στο μπάσκετ όμως το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό. Εσωστρέφεια, προβληματισμός, αβεβαιότητα. Μάλιστα, στα εξωαγωνιστικά προβλήματα του Δικέφαλου του Βορρά ήρθε να προστεθεί το ηχηρό χαστούκι του τελευταίου στη βαθμολογία Κολοσσού Ρόδου, μέσα στο Παλατάκι (79-83).

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Κολοσσό Ρόδο, που επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε διαδοχικές ήττες. Ίσως τώρα, ο  Ιβάν Σαββίδης και ο υιός καταλάβουν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται το τμήμα.

Οι Ροδίτες παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά έχουν σκοπό να παλέψουν ως το τέλος.  Ο Δικέφαλος του Βορρά υπέστη την πρώτη του εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Ρόδου (είχε το απόλυτο στα 12 παιχνίδια έως το Σάββατο).

Οι Ασπρόμαυροι που αγωνίστηκαν χωρίς του τραυματίες Τζόουνς και Σχίζα αλλά και χωρίς τους Χάτσερ και Γκάρετ που έχουν ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα αποχή λόγω οικονομικών οφειλών δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Κολοσσού.

Το 22-22 του πρώτου δεκαλέπτου αποτυπώνει αυτό ακριβώς που έγινε στο παρκέ με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να χτίσουν διαφορά και τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι, με τους Ασπρόμαυρους να αντιδρούν και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ένα τρίποντο του Πίνκστον έφερε μπροστά στο σκορ τους Ροδίτες με 30-31. Ενώ στο ημίχρονο ο φωτεινός πίνακας έγραψε 43-38.

Στην τρίτη περίοδο, ο Κόνιαρης, αστόχησε σε τρεις ελεύθερες βολές, ο Δημάκος με τρίποντο έκανε το 49-52 και ο Λίνγκινς το 49-54 λίγο αργότερα. Η διαφορά έφτασε και το +7 με τρίποντο του Μπράουνινγκ (50-57). Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Κολοσσό μπροστά στο σκορ με +9 57-66. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά μόλις πλησίαζαν στο σκορ, οι Ροδίτες πατούσαν και πάλι γκάζι με το τελικό 79-83 να φέρνει περισσότερα σύννεφα στο «αύριο» του τμήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ