Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Στρέλνιεκς

Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Στρέλνιεκς

Όπως ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Λετονός γκαρντ χάνει το υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν.

Είναι οριστικό: Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Λετονός γκαρντ στο τέλος του Φεβρουαρίου είχε τραυματιστεί σε αγώνα της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν δείξει ότι είχε υποστεί θλάση β’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Στρέλνιεκς θα μείνει εκτός για ένα μήνα, αλλά παρότι έχουν περάσει δύο μήνες, συνεχίζει να βρίσκεται στα ερυθρόλευκα… πιτς.

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι ο Στρέλνιεκς δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. «Δυστυχώς ο Στρέλνιεκς δεν είναι σε θέση να προπονηθεί μετά τον τραυματισμό με τις εθνικές ομάδες. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός που τον έχει αφήσει μακριά από την προσπάθεια να επιστρέψει. Θα είναι καλά, αλλά δεν θα ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί φέραμε τον Τσέρι στη θέση του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπλατ.

Όλα αυτά, ενώ το συμβόλαιο του Λετονού γκαρντ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με τον 29χρονο άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Όπως είχε διαβάσει από to10.gr, ο Στρέλνιεκς φαίνεται να έχει κλείσει τον κύκλο του στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Στρέλνιεκς ήρθε στον Ολυμπιακό το 2017 από την Μπάμπεργκ και πέρα από κάποια καλά μεμονωμένα παιχνίδια δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που περίμεναν οι Πειραιώτες. Ο τραυματισμός που υπέστη στον αγώνα της Λετονίας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον έστειλε στα… πιτς και όπως ανακοίνωσε ο Μπλατ, θα χάσει το υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ