O Δήμος Φυλής παρουσίασε το πλάνο για το νέο σπίτι της ΑΕΚ και των ακαδημιών της (pics)

O Δήμος Φυλής παρουσίασε το πλάνο για το νέο σπίτι της ΑΕΚ και των ακαδημιών της (pics)

Παρουσία Μάκη Αγγελόπουλου έγινε η παρουσίαση του σχεδίου «Φυλή 2021» που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει εγκαταστάσεις για την μπασκετική ΑΕΚ και τις ακαδημίες της. Από τη νέα σεζόν στο Κλειστό της Πάλης η Ένωση!

Ο Δήμος Φυλής πραγματοποίησε το απόγευμα την παρουσίαση του σχεδίου «Φυλή 2021» που περιλαμβάνει και το νέο σπίτι της ΑΕΚ αλλά και των ακαδημιών της. Στο γενικότερο πρότζεκτ που θα αναμορφώσει τελείως την περιοχή και θα την μετατρέψει σε πόλο έλξης για την Αθήνα, περιλαμβάνεται και το Αθλητικό πάρκο μαζί με το κλειστό της ΑΕΚ. Μάλιστα στην παρουσίαση δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι, από την επόμενη κιόλας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κλειστό 10.000 θέσεων για τη «Βασίλισσα» αλλά και για την παραχώρηση 20.000 τ.μ τα οποία θα αξιοποιηθούν για την εγκατάσταση των ακαδημιών της Ενωσης που θα έχουν έτσι το δικό τους «παλάτι» σε όμορες εκτάσεις που θα διαθέσει προς χρήση ο δήμος Φυλής με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). . 

Στην παρουσίαση του πρότζεκτ σημειώθηκε πως η ολυμπιακή εγκατάσταση θα περάσει από το ΕΤΑΔ, στο οποίο ανήκει, στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και όλες οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με την σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Να σημειωθεί ότι στο Αθλητικό Πάρκο που θα εγκατασταθεί από τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, θα βρίσκονται όλες οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Βαρέων Αθλημάτων και η ποδοσφαιρική ομάδα του Ακράτητου.

Όσον αφορά στις συγκοινωνίες τονίστηκε πως θα δημιουργηθεί νέος σταθμός Προαστιακού μεταξύ του Κυβερνητικού και Τεχνολογικού Πάρκου ενώ θα γίνει κι επέκταση της γραμμής 3 του μετρό, τα οποία θα βρίσκονται πολύ κοντά στο γήπεδο.

Εκτός από το Αθλητικό πάρκο, το πλάνο περιλαμβάνει ακόμα Μητροπολιτικό Πάρκο Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας», Κυβερνητικό Πάρκο όπου θα στεγαστούν κάποια από τα Υπουργεία, Τεχνολογικό Πάρκο, Ιστορικό Πάρκο, Αρχαιολογικό Πάρκο και Περιβαλλοντικό Πάρκο.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση όπου βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος άλλα και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Κουτάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ