Παπαδόπουλος: «Άμα θέλετε να φύγετε, ας φύγετε»

Παπαδόπουλος: «Άμα θέλετε να φύγετε, ας φύγετε»

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε τη θέση του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να απαντάει στους Πειραιώτες.

Η διαιτησία ήταν και πάλι το «επίμαχο θέμα» στην ατζέντα του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα από τα μέλη του ΕΣΑΚΕ.

Μέσα σε όλα τα άλλα ζητήματα ο Γενικός Δειευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος έθιξε το θέμα των ξένων διαιτητών ενόψει των πλέι οφ.

«Εμείς επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι αν δεν μπουν ξένοι διαιτητές θα φύγουμε από το πρωτάθλημα και θα πάμε στην Αδριατική Λίγκα, που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σταυρόπουλος ξεκαθαρίζοντας τη θέση του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά τους τα υπόλοιπα μέλη της λίγκας εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την διαιτησία και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ΚΕΔ, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο ακόμα και για επαγγελματική διαιτησία. «Οι νόμοι είναι για να αλλάζουν», τόνισε ο Δημήτρης Γουιέλμος του Άρη, ενώ ο πρόεδρος του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος υποστήριξε: «Αν κάνουμε μια απεργία, αν πάμε στην Πολιτεία και στην Ομοσπονδία και πούμε ότι δεν θα κατέβουμε αν δεν γίνουν αλλαγές, τι θα κάνουν, δεν θα μας ακούσουν;»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι η σωστή χρονική στιγμή για να συζητηθούν τα ζητήματα αυτά και πως οποιαδήποτε κουβέντα πρέπει να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν μόλις ο Σταυρόπουλος επέμεινε πως ο Ολυμπιακός θα φύγει από το πρωτάθλημα.

«Ό,τι συζήτηση θέλετε μπορούμε να την κάνουμε, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι ψέματα ότι ενδιαφέρεστε για το καλό του μπάσκετ. Αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε το πρωτάθλημα.

Επειδή δεν μπορείτε να το πάρετε, πάντα κάτι άλλο σας φταίει. Εμείς όταν το χάνουμε δεν λέμε πάντα αυτό το πράγμα. Αφού θέλετε να φύγετε, ας φύγετε. Και εγώ αυτό θέλω».

Από εκεί και πέρα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε συνάντηση ιδιοκτητών στις 6 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι σε περίπου δύο εβδομάδες, ώστε να συζητήσουν πάνω στις αλλαγές που μπορούν να γίνουν την επόμενη χρονιά.

Στο μεταξύ αποφασίστηκε οι αναβληθέντες αγώνες Χολαργός- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός- Κολοσσός Ρ. να διεξαχθούν στις 4 Μαίου και τέσσερις ημέρες αργότερα η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ