Μπόχωρίδης: Παραμένει εκτός ο Ελληνας γκαρντ

Μπόχωρίδης: Παραμένει εκτός ο Ελληνας γκαρντ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα Τρίτη (23/4) ο Λευτέρης Μποχωρίδης εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού ποδιού του.

Ούτε την Τρίτη (23/4) κατάφερε να προπονηθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Ελληνας γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο  πέλμα του αριστερού ποδιού του.

Ετσι η συμμετοχή του αρχηγού στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με το Ρέθυμνο στο Nick Galis Hall θεωρείται αμφίβολη.

Να αναφέρουμε οτι οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα σε σχέση με τη χθεσινή μέρα και ενώ εκτός προγράμματος παρέμειναν για μία ακόμη φορά και οι Βουλγαρόπουλος και Αγγέλου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Με μια μεσημεριανή προπόνηση ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (23/04) την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ενώ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Γιώργος Αγγέλου (προέρχεται από λοιμώδη μονοπυρήνωση).

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (24/04) με μια μεσημεριανή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ