Η τεράστια αποζημίωση που διεκδικεί ο Πιτίνο από το Λούιβιλ

Η τεράστια αποζημίωση που διεκδικεί ο Πιτίνο από το Λούιβιλ

Η δικαστική διαμάχη του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, με το κολέγιο που προπονούσε, συνεχίζεται καθώς ο 66χρονος διεκδικεί μια τεράστια αποζημίωση.

Ο Ρικ Πιτίνο συνεχίζει την δικαστική του διαμάχη με το Λούιβιλ, το κολέγιο το οποίος ήταν προπονητής, για την απόλυση του, με τον 66χρονος προπονητής να αξιώνει αποζημίωση ακόμη και ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων, θεωρώντας αβάσιμη την αποχώρηση του από τη ομάδα.

Η υπερασπιστική γραμμή του κολεγίου αναφέρει πως η ευθύνη για την απόλυση του ανήκει ξεκάθαρα ξεκάθαρα στον τεχνικό του Παναθηναϊκού καθώς, σύμφωνα πάντα με το Λούιβιλ, ο Πιτίνο φέρει ευθύνη για το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγα χρόνια όταν αποδείχτηκε πως το κολέγιο χρησιμοποιούσε αθέμιτα μέσα (συμβόλαια αθλητικών εταιρειών, συνοδούς πολυτελείας κλπ.) για να προσελκύσει παίκτες.

Η πλευρά του 66χρονου όμως το αρνείται κατηγορηματικά μιας και αναφέρει πως δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο και πως δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, θεωρώντας την απομάκρυνση του αδικαιολόγητη.

Οι νομικοί του τεχνικού του Παναθηναϊκού θα έχουν προθεσμία τριών εβδομάδων ώστε να καταθέσουν επιπλέον στοιχεία και υπομνήματα, με την πλευρά του κολεγίου να έχει στη συνέχεια δέκα μέρες με σκοπό να τα αντικρούσει. Έπειτα από αυτό αναμένεται να βγει και η απόφαση από το δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ